Ние от Фондация “Пламнина” искрено вярваме, че всеки досег с планината е ценен и съкровен. Именно заради това организираме еднодневни преходи с ученици, които не са по-малко вълнуващи от лагерите ни.
 

Всеки преход е различен, разнообразен и отново ни превежда през множество поучителен опит, планинарски дейности и нови приятелства. Всяка крачка в планината е ключова за устойчивостта на нашата визия и пътя на учениците към по-смели мечти и широки хоризонти.

Еднодневни Приключения

Предстоящи събития

 • Пролетно почистване: Плана планина
  сб, 15.05
  Plana
  След успешното почистване в Люлин планина те каним и на пролетно почистване в Плана планина! Записване: https://forms.gle/hbvsjbqpsjJkPFTK8
 • Пролетно почистване на Люлин планина
  сб, 17.04
  Lyulin Mountain, 2348, Bulgaria
  Обичаш ли планината и природата? А искаш ли да я направиш едно още по-красиво място? 🏔 🌳Ела с нас на пролетно почистване в Люлин планина! Линк за записване - в описанието!
 • С дъх на цветя в Лозен планина
  пт, 09.04
  Łozen
  Маршрутът ни ще премине през село Долни Пасарел, поляните под Лалина могила, където ще се отдадем на творчество и пикник, през връх Половрак и манастир “Свети Спас”. По време на целия преход ще се наслаждаваме на пролетни цветя, а накрая ще се срещнем с пчелар, който ще ни разкрие тайната на меда.

Спомени от приключения ни 2019-2020

Имате същия плам за планината като нас и сте свързани с мисията ни? Можете да ни подкрепите тук