Кои сме ние?

Ние сме група млади учители, чиято най-голяма радост и мечта е да предоставяме възможности за незабравими преживявания на най-големите авантюристи сред нас - децата. С нашите приключения всяко дете може да надгради знанията и уменията си, да намери нови приятели и разбира се - да открие своя плам за планината.

Управителен Съвет

Елена е съосновател и изпълнителен директор на Фондация “ПлаМнина”, учител по английски в София, психолог и запален планинар. За нея ученето, любопитството и откривателството са едни от най-вълнуващите дейности и тя вярва, че тяхното място е сред природата, чрез съвместни приключения и споделени предизвикателства. Планината е нейната голяма любов, където открива свобода, спокойствие и споделеност.

Елена Татарова

Изпълнителен директор 

Марин-Асен е родом от Сливен, но израстнал в град Хасково. завършва СУ “Св. Климент Охридски” със специалност „История“ и от 2018г. е учител по английски език в град Самоков. Обича да готви, да ходи на планина и да отглежда растения. Една от мечтите му е да засади мнооого дървета. Той е един от учредителите на Фондациця „Пламнина“. Занимава се с българска възрожденска и модерна история и следва завета на Алеко, като любител планинар.

Марин-Асен Коджаиванов

Координатор Спонсорства

Катерина е част от управителния съвет на Фондация „ПлаМнина“ от създаването й. В момента е в последната година на висшето си образование в АУБ и се занимава с медийни комуникации и маркетинг, а в свободното време се занимава с музика, театър и мечтае да бъде филмов режисьор. Планината е мястото, което Катерина свързва със спокойствие и е „супата за душата“, от която има нужда. Лятото можете да я намерите в село Давидково да рисува, да яде леща или да се разхожда в гората (или и трите едновременно). 

Катерина Стоянова

Координатор Маркетинг

Обучители

Кирил Иванов

 първа долекарска помощ 

Мария Веласкес

Творчество

Станислав Попкостадинов

Планински водач

Любомир Димитров

личностно развитие

София Стефанова

Творчество

Роза Георгиева

Мисловни карти

Емил Енчев

планински водач

Габриела Поборникова

Творческо писане

Ангел Димитров

Физика и Астрономия

Димитър Димитров

Планинарство

Любомир Райков

Фотография

Мария Иванова

творчество

Калина Стоименова

Физика и Астрономия

Янко Морунов

Георграфия и природознание

Доброволци

Мария Татарова

Координатор Доброволци

Кристиана Тонова 

Виолета Пейчева

Зорница Гайдарска

  • Facebook
  • Instagram

© Plamnina Foundation

2020-2021