Кои сме ние?

Ние сме група млади учители, чиято най-голяма радост и мечта е да предоставяме възможности за незабравими преживявания на най-големите авантюристи сред нас - децата. С нашите приключения всяко дете може да надгради знанията и уменията си, да намери нови приятели и разбира се - да открие своя плам за планината.

Управителен Съвет

this (2).jpg

Елена е съосновател и изпълнителен директор на Фондация “ПлаМнина”, учител по английски в София, психолог и запален планинар. За нея ученето, любопитството и откривателството са едни от най-вълнуващите дейности и тя вярва, че тяхното място е сред природата, чрез съвместни приключения и споделени предизвикателства. Планината е нейната голяма любов, където открива свобода, спокойствие и споделеност.

Елена Татарова

Изпълнителен директор 

Marin-Assen

Марин-Асен е родом от Сливен, но израстнал в град Хасково. завършва СУ “Св. Климент Охридски” със специалност „История“ и от 2018г. е учител по английски език в град Самоков. Обича да готви, да ходи на планина и да отглежда растения. Една от мечтите му е да засади мнооого дървета. Той е един от учредителите на Фондациця „Пламнина“. Занимава се с българска възрожденска и модерна история и следва завета на Алеко, като любител планинар.

Марин-Асен Коджаиванов

Координатор Спонсорства

DSC_1592.JPG

Катерина е част от управителния съвет на Фондация „ПлаМнина“ от създаването й. В момента се занимава активно с дигитален маркетинг, а в свободното време се отдава на музика, театър, кънки и мечтае да бъде филмов режисьор. Планината е мястото, което Катерина свързва със спокойствие и е „супата за душата“, от която има нужда. Лятото можете да я намерите в село Давидково да рисува, да яде леща или да се разхожда в гората (или и трите едновременно). 

Катерина Стоянова

Координатор Маркетинг

Yanko Morunov

Янко Морунов

Координатор Логистика

Янко е пътешественик и приключенец по убеждение. Пътуването за него е движение, вдъхновение и живот. Воден от мотивацията непрестанно да търси и открива нови места, той вярва, че всяко ново преживяване оставя отпечатък. Мечтае за глобален свят където може да избираш какво да правиш с живота си и да се чувстваш свободен от предразсъдъци. Географията е науката, която отваря съзнанието му, задълбочава желанието му да погледне света от различен ъгъл и да открие невидимите връзки между природата и хората. Понастоящем е учител и винаги убеждава учениците, че пътешествията са най-доброто училище и светът е като голяма книга, която трябва да бъде прочетена, но онзи, който не пътува, остава на първата й страница.

Доброволци

вили.jpg

Виолета е на 18 години от София. Тя е част от нашия екип от 2020г.  В момента е координатор на доброволците. Вили споделя: “Радвам се, че съм част от този вълшебен екип!” В момента изучава логопедия в Софийския университет. Обича да общува с хора и да работи с деца.

Виолета Пейчева
3.jpg

Кристиана е на 19 г. от град София. Тя е стажант във фондация "ПлаМнина". Още от малка обича планините благодарение на нейния дядо, но за кратък период губи тази връзка. Благодарение на Елена Татарова, Криси си връща пламъка и любовта към прекрасните ни планини. Свободното си време тя прекарва в любимото си село Петрово, любувайки се на прекрасната гледка към Славянка заедно с нейното куче Бела.

Кристиана Тонова 

DSC_7211.JPG.jpg

Зори е на 19 години, от София и в момента е студентка по география. В свободното си време е стажант във Фондация "ПлаМнина". Зори е любопитна, енергична, обичаща и хаотична, точно като малко дете. Това Й помага да открие любовта си към планината и да я покаже на нашите по-малки плаМнинари.

Зорница Гайдарска

unnamed.jpg

Мария Татарова е във фондация “Пламнина” от самото й начало. Учи кулинарни изкуства в Кулинарна академия в София. Въпреки че голямата ѝ страст е готвенето, израснала в семейство на запалени планинари, планината също играе голяма роля в живота ѝ. Намира я за място на спокойствие и вдъхновение, където човек се чувства истински свободно.

Мария Татарова

DSC_7416.JPG

Николай е приключенец, който не се бои да открива нови места и да среща нови хора. Планината за него е като храм за душата, пълен с мир и спокойствие. Още от малък обича предизвикателствата и мечтае за един прекрасен живот, изпълнен със много емоции и прекрасни спомени. Освен това той е изключително талантлив и създава шедьоври от дърворезба.

Николай Анелиев

kiki-snimka.jpg

Киара е била лагерник на ПлаМнина от две години, но стана част от екипа лятото на 2021. Тя обича животните, природата и да научава нови знания. Интересува се от почти всичко. В момента учи биология и химия, а през свободното си време обича да рисува, твори, да снима и свири на пиано. В планината тя намира спокойствие, вдъхновение, приключения и емоции. Обича да разсмива и да помага на хората, да им показва колко е красив светът - тъжните и веселите моменти.

Киара Ефремова