top of page

Кои сме ние?

Ние сме група млади учители, чиято най-голяма радост и мечта е да предоставяме възможности за незабравими преживявания на най-големите авантюристи сред нас - децата. С нашите приключения всяко дете може да надгради знанията и уменията си, да намери нови приятели и разбира се - да открие своя плам за планината.

Управителен Съвет

this (2).jpg

Елена е съосновател и изпълнителен директор на Фондация “ПлаМнина”, учител по английски в София, психолог и запален планинар. За нея ученето, любопитството и откривателството са едни от най-вълнуващите дейности и тя вярва, че тяхното място е сред природата, чрез съвместни приключения и споделени предизвикателства. Планината е нейната голяма любов, където открива свобода, спокойствие и споделеност.

Елена Татарова

Изпълнителен директор 

Marin-Assen

Марин-Асен е родом от Сливен, но израстнал в град Хасково. завършва СУ “Св. Климент Охридски” със специалност „История“ и от 2018г. е учител по английски език в град Самоков. Обича да готви, да ходи на планина и да отглежда растения. Една от мечтите му е да засади мнооого дървета. Той е един от учредителите на Фондациця „Пламнина“. Занимава се с българска възрожденска и модерна история и следва завета на Алеко, като любител планинар.

Марин-Асен Коджаиванов

Координатор Спонсорства

DSC_1592.JPG

Катерина е част от управителния съвет на Фондация „ПлаМнина“ от създаването й. В момента се занимава активно с дигитален маркетинг, а в свободното време се отдава на музика, театър, кънки и мечтае да бъде филмов режисьор. Планината е мястото, което Катерина свързва със спокойствие и е „супата за душата“, от която има нужда. Лятото можете да я намерите в село Давидково да рисува, да яде леща или да се разхожда в гората (или и трите едновременно). 

Катерина Стоянова

Координатор Маркетинг

DSC_7416.JPG

Николай е приключенец, който не се бои да открива нови места и да среща нови хора. Планината за него е като храм за душата, пълен с мир и спокойствие. Още от малък обича предизвикателствата и мечтае за един прекрасен живот, изпълнен със много емоции и прекрасни спомени. Освен това той е изключително талантлив и създава шедьоври от дърворезба.

НИКОЛАЙ АНЕЛИЕВ

Координатор Логистика

Доброволци

IMG_2402.HEIC

Диана е на 17 г. от София. Обича да пътува, да учи и да изследва нови култури. В момента учи икономика, но географията е нейната страст, а планината - втори дом. Кара ски зимата и ходи на преходи лятото на крак, с колело или каяк. Край лагерния огън е нейното щастливо място, мечтае да обиколи света и да не скучае никога, обича уюта на хижата и чувството на гордост при изкачване на нов връх.

ДИАНА ЗАГОРСКА

3_edited.jpg

Моника е част от ПлаМнина от 4 години, първоначално като лагерник, а в момента е доброволец към Фондацията, благодарение на която тя откри своята любов към планината. Моника е любознателна, интелигентна, кретивна и талантлива. Обича да рисува, така може да пресъздава пейзажите, които планината и разкрива. За нея пътуването е свобода, спокойствие и мечтае за живот, изпълнен с приключения и посещаваме на нови места всеки ден.

МОНИКА МАРИНОВА

3.jpg

Кристиана е на 19 г. от град София. Тя е стажант във фондация "ПлаМнина". Още от малка обича планините благодарение на нейния дядо, но за кратък период губи тази връзка. Благодарение на Елена Татарова, Криси си връща пламъка и любовта към прекрасните ни планини. Свободното си време тя прекарва в любимото си село Петрово, любувайки се на прекрасната гледка към Славянка заедно с нейното куче Бела.

Кристиана Тонова 

DSC_7211.JPG.jpg

Зори е на 19 години, от София и в момента е студентка по география. В свободното си време е стажант във Фондация "ПлаМнина". Зори е любопитна, енергична, обичаща и хаотична, точно като малко дете. Това Й помага да открие любовта си към планината и да я покаже на нашите по-малки плаМнинари.

Зорница Гайдарска

Мария Татарова

unnamed.jpg

Мария Татарова е във фондация “Пламнина” от самото й начало. Учи кулинарни изкуства в Кулинарна академия в София. Въпреки че голямата ѝ страст е готвенето, израснала в семейство на запалени планинари, планината също играе голяма роля в живота ѝ. Намира я за място на спокойствие и вдъхновение, където човек се чувства истински свободно.

kiki-snimka.jpg

Киара е била лагерник на ПлаМнина от две години, но стана част от екипа лятото на 2021. Тя обича животните, природата и да научава нови знания. Интересува се от почти всичко. В момента учи биология и химия, а през свободното си време обича да рисува, твори, да снима и свири на пиано. В планината тя намира спокойствие, вдъхновение, приключения и емоции. Обича да разсмива и да помага на хората, да им показва колко е красив светът - тъжните и веселите моменти.

Киара Ефремова

bottom of page