Кои сме ние?

Ние сме група млади учители, чиято най-голяма радост и мечта е да предоставяме възможности за незабравими преживявания на най-големите авантюристи сред нас - децата. С нашите приключения всяко дете може да надгради знанията и уменията си, да намери нови приятели и разбира се - да открие своя плам за планината.

Управителен Съвет

Елена е съосновател и изпълнителен директор на Фондация “ПлаМнина”, учител по английски в София, психолог и запален планинар. За нея ученето, любопитството и откривателството са едни от най-вълнуващите дейности и тя вярва, че тяхното място е сред природата, чрез съвместни приключения и споделени предизвикателства. Планината е нейната голяма любов, където открива свобода, спокойствие и споделеност.

Елена Татарова

Изпълнителен директор 

Марин-Асен е родом от Сливен, но израстнал в град Хасково. завършва СУ “Св. Климент Охридски” със специалност „История“ и от 2018г. е учител по английски език в град Самоков. Обича да готви, да ходи на планина и да отглежда растения. Една от мечтите му е да засади мнооого дървета. Той е един от учредителите на Фондациця „Пламнина“. Занимава се с българска възрожденска и модерна история и следва завета на Алеко, като любител планинар.

Марин-Асен Коджаиванов

Координатор Спонсорства

Катерина Стоянова

Координатор Маркетинг

Катерина е част от управителния съвет на Фондация „ПлаМнина“ от създаването й. В момента е в последната година на висшето си образование в АУБ и се занимава с медийни комуникации и маркетинг, а в свободното време се занимава с музика, театър и мечтае да бъде филмов режисьор. Планината е мястото, което Катерина свързва със спокойствие и е „супата за душата“, от която има нужда. Лятото можете да я намерите в село Давидково да рисува, да яде леща или да се разхожда в гората (или и трите едновременно). 

Обучители

София Стефанова

Творчество

Янко Морунов

География и природознание

Мария Татарова

Координатор Доброволци

Кирил Иванов

 първа долекарска помощ 

Ангел Димитров

Физика и Астрономия

Калина Стоименова

Физика и Астрономия

Мария Веласкес

Творчество

Емил Енчев

планински водач

Станислав Попкостадинов

Планински водач

Габриела Поборникова

Творческо писане

Мария Иванова

творчество

Любомир Димитров

личностно развитие

Любомир Райков

Фотография

Роза Георгиева

Мисловни карти

Димитър Димитров

Планинарство

Доброволци

Кристиана Тонова 

Виолета Пейчева

Зорница Гайдарска