Кои сме ние?

Ние сме група млади учители, чиято най-голяма радост и мечта е да предоставяме възможности за незабравими преживявания на най-големите авантюристи сред нас - децата. С нашите приключения всяко дете може да надгради знанията и уменията си, да намери нови приятели и разбира се - да открие своя плам за планината.

Управителен Съвет

Елена е съосновател и изпълнителен директор на Фондация “ПлаМнина”, учител по английски в София, психолог и запален планинар. За нея ученето, любопитството и откривателството са едни от най-вълнуващите дейности и тя вярва, че тяхното място е сред природата, чрез съвместни приключения и споделени предизвикателства. Планината е нейната голяма любов, където открива свобода, спокойствие и споделеност.

Елена Татарова

Изпълнителен директор 

Марин-Асен е родом от Сливен, но израстнал в град Хасково. завършва СУ “Св. Климент Охридски” със специалност „История“ и от 2018г. е учител по английски език в град Самоков. Обича да готви, да ходи на планина и да отглежда растения. Една от мечтите му е да засади мнооого дървета. Той е един от учредителите на Фондациця „Пламнина“. Занимава се с българска възрожденска и модерна история и следва завета на Алеко, като любител планинар.

Марин-Асен Коджаиванов

Координатор Спонсорства

Катерина Стоянова

Координатор Маркетинг

Катерина е част от управителния съвет на Фондация „ПлаМнина“ от създаването й. В момента се занимава активно с дигитален маркетинг, а в свободното време се отдава на музика, театър, кънки и мечтае да бъде филмов режисьор. Планината е мястото, което Катерина свързва със спокойствие и е „супата за душата“, от която има нужда. Лятото можете да я намерите в село Давидково да рисува, да яде леща или да се разхожда в гората (или и трите едновременно). 

Янко Морунов

Координатор Логистика

Янко е пътешественик и приключенец по убеждение. Пътуването за него е движение, вдъхновение и живот. Воден от мотивацията непрестанно да търси и открива нови места, той вярва, че всяко ново преживяване оставя отпечатък. Мечтае за глобален свят където може да избираш какво да правиш с живота си и да се чувстваш свободен от предразсъдъци. Географията е науката, която отваря съзнанието му, задълбочава желанието му да погледне света от различен ъгъл и да открие невидимите връзки между природата и хората. Понастоящем е учител и винаги убеждава учениците, че пътешествията са най-доброто училище и светът е като голяма книга, която трябва да бъде прочетена, но онзи, който не пътува, остава на първата й страница.

Доброволци

Виолета Пейчева

Координатор Доброволци

Кристиана Тонова 

Зорница Гайдарска

Мария Татарова