Кои сме ние?

Ние сме група млади учители, чиято най-голяма радост и мечта е да предоставяме възможности за незабравими преживявания на най-големите авантюристи сред нас - децата. С нашите приключения всяко дете може да надгради знанията и уменията си, да намери нови приятели и разбира се - да открие своя плам за планината.

Управителен Съвет

Елена е съосновател и изпълнителен директор на Фондация “ПлаМнина”, учител по английски в София, психолог и запален планинар. За нея ученето, любопитството и откривателството са едни от най-вълнуващите дейности и тя вярва, че тяхното място е сред природата, чрез съвместни приключения и споделени предизвикателства. Планината е нейната голяма любов, където открива свобода, спокойствие и споделеност.

Елена Татарова

Изпълнителен директор 

Марин-Асен е родом от Сливен, но израстнал в град Хасково. завършва СУ “Св. Климент Охридски” със специалност „История“ и от 2018г. е учител по английски език в град Самоков. Обича да готви, да ходи на планина и да отглежда растения. Една от мечтите му е да засади мнооого дървета. Той е един от учредителите на Фондациця „Пламнина“. Занимава се с българска възрожденска и модерна история и следва завета на Алеко, като любител планинар.

Марин-Асен Коджаиванов

Координатор Спонсорства

Катерина е част от управителния съвет на Фондация „ПлаМнина“ от създаването й. В момента е в последната година на висшето си образование в АУБ и се занимава с медийни комуникации и маркетинг, а в свободното време се занимава с музика, театър и мечтае да бъде филмов режисьор. Планината е мястото, което Катерина свързва със спокойствие и е „супата за душата“, от която има нужда. Лятото можете да я намерите в село Давидково да рисува, да яде леща или да се разхожда в гората (или и трите едновременно). 

Катерина Стоянова

Координатор Маркетинг

София Стефанова

Координатор Администрация

София е член на Управителния съвет на Фондация „ПлаМнина“ от създаването й. Определя себе си като “преследвач на каузи, търсач на доброто, идеалист, мечтател”. Така, макар завършила икономика в УНСС и Право в НБУ, към настоящия момент тя учи за учител и работи като такъв в малко селце до град Плевен. Любител планинар, но лудо влюбена в природата и обичаща водните спортове - карала е кану и каяк по водите на далечна Аляска, а любимото ѝ място за рафтинг е р. Тара в недалечна Босна и Херцеговина. Отскоро превръща и другото си хоби - градинарството, в начин на живот като се изнася да живее на село, където има собствена градина, защото вярва в думите на Конфуций - “Избери работата, която обичаш, и тогава няма да бъдеш принуден да работиш и един ден през живота си.”

Янко Морунов

Координатор Логистика

Янко е пътешественик и приключенец по убеждение. Пътуването за него е движение, вдъхновение и живот. Воден от мотивацията непрестанно да търси и открива нови места, той вярва, че всяко ново преживяване оставя отпечатък. Мечтае за глобален свят където може да избираш какво да правиш с живота си и да се чувстваш свободен от предразсъдъци. Географията е науката, която отваря съзнанието му, задълбочава желанието му да погледне света от различен ъгъл и да открие невидимите връзки между природата и хората. Понастоящем е учител и винаги убеждава учениците, че пътешествията са най-доброто училище и светът е като голяма книга, която трябва да бъде прочетена, но онзи, който не пътува, остава на първата й страница.

Обучители

Кирил Иванов

 първа долекарска помощ 

Мария Веласкес

Творчество

Станислав Попкостадинов

Планински водач

Любомир Димитров

личностно развитие

Роза Георгиева

Мисловни карти

Емил Енчев

планински водач

Габриела Поборникова

Творческо писане

Ангел Димитров

Физика и Астрономия

Димитър Димитров

Планинарство

Любомир Райков

Фотография

Мария Иванова

творчество

Калина Стоименова

Физика и Астрономия

Доброволци

Мария Татарова

Координатор Доброволци

Кристиана Тонова 

Виолета Пейчева

Зорница Гайдарска

  • Facebook
  • Instagram

© Plamnina Foundation

2019-2020