Търсене

Партньорите на ПлаМнина | 2020-21

Тази година сме щастливи да съобщим, че съмишлениците ни в мисията да осигурим планинарски приключения на всяко дете стават все повече и повече! Редица бизнеси и частни дарители направиха както финансови, така и инвентарни дарения на Фондация „ПлаМнина“. Даренията ни послужиха и ще ни послужат в близкото бъдеще по време на летните ни приключенски лагери.


Подкрепата на нашите спонсори, партньори и дарители е изключително важна, за да достигаме до все повече деца и да разкрием планината за тях. А освен, че за нас е важно да сме прозрачни и искрени, бихме искали да ви разкажем по малко за всеки подкрепил нашата дейност.


БГ ТермЗа поредна година имаме подкрепата на БГ Терм! Като един от първите ни партньори, припознали нашата кауза, те са ни помогнали да реализираме не едно събитие, било то еднодневен преход или цял лагер. БГ Терм е компания, която предлага висококачествена климатична, отоплителна и водопроводна техника. Те са една от най-успешните компании в този бранш в България, с офиси и сервизи в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе и Велико Търново, в които работят квалифицирани професионалисти. Повече информация за тях можете да намерите на техния сайт: https://bgtherm.net/СЪбитиетоСЪбитието е организация, посветена на подпомагането на младежи от Северозападна България. Подобно на Фондация “Пламнина”, СЪбитието е създадено от отдадени учители, за работа с ученици и млади хора, целяща тяхното личностно и професионално развитие. Точно чрез подкрепата на СЪбието три мотивирани плаМнинари получиха пълни стипендии за ЛЛ „Духът на Балкана“ и четири за ЛЛ „Родопски предания“.ТрекМанияТрекМания е създадена от запалени планинари, планински водачи и предлага множество различни програми за всички, обичащи да прекарват време сред природата. Те създават планински пътувания, с разнообразни маршрути в близки и далечни дестинации през вся маршрути, с много силна професионална подготовка. Тяхната страст към планинарството ги срещна с нас и ги подтикна да подкрепят нашата дейност, споделяйки желанието да покажем красотата на българските планини на възможно най-много хора. Планинските водачи на ТрекМания почти винаги присъстват на наши събития, тъй като ние имаме пълно доверие в техните професионални умения и липса на компромис относно качество и безопасност. Благодарим им за това, че са наш редовен съмишленик във всяко приключение. Повече за тях ще научите тук: https://www.trek-mania.com/