top of page
Търсене

Екипът на Фондация „ПлаМнина“ е номиниран за наградите „40 до 40“ на Дарик радио

Актуализирано: 23.05.2021 г.

На 07.04.2021 излезе пълният списък на Дарик радио за наградите „40 до 40“, сезон 8-ми. Наградите се присъждат на млади българи до 40 години, които имат за цел да надграждат средата и начина на живот в България.


Сред номинираните тази година е и управителният съвет на Фондация „ПлаМнина“ - Елена Татарова, Марин-Асен Коджаиванов и Катерина Стоянова, както и двама от нашите обучители - Янко Морунов (география и природознание) и Мария Веласкес (творчество).


В първите три месеца от 2021 година са постъпили 185 предложения в 13 категории и след заседание на журито на 1-ви април, финалните 40 са били избрани.


Изключително приятно изненадани сме от номинацията и е невероятна чест да сме в един списък с много дейци в сферата на образованието, културата, медицина, доброволчество, изкуство и много други, сред които и наши съмишленици. Благодарим за цялата подкрепа на нашите доброволци, обучители, спонсори и партньори и разбира се на вас, плаМнинари.


Очаквайте скоро да чуете и интервю с част от екипа на Фондацията по Дарик радио, за което ви съветваме да следите социалните ни мрежи!

35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page