пт, 09.04 | Łozen

С дъх на цветя в Лозен планина

Маршрутът ни ще премине през село Долни Пасарел, поляните под Лалина могила, където ще се отдадем на творчество и пикник, през връх Половрак и манастир “Свети Спас”. По време на целия преход ще се наслаждаваме на пролетни цветя, а накрая ще се срещнем с пчелар, който ще ни разкрие тайната на меда.
Билетите не се продават
С дъх на цветя в Лозен планина

Час и място

9 апр, 08:00 ч. – 19:00 ч. Гринуич+3
Łozen, 1151 Łozen, Bulgaria

За събитието

Скъпи плаМнинари,

В Деня на пролетта ще се отправим на разходка до Лозен планина. 

Маршрутът ни ще премине през село Долни Пасарел, поляните под Лалина могила, където ще се отдадем на творчество и пикник, през връх Половрак и манастир “Свети Спас”. По време на целия преход ще се наслаждаваме и събираме пролетни цветя, а в село Лозен ще се срещнем с пчелар, който ще ни разкрие тайните на меда. 

- Начало: 8:20, Метростанция Цариградско Шосе - Край: 17:30, Метростанция Цариградско Шосе - Транспорт: градски транспорт

Програмата е подходяща за деца и ученици, а преходът и теренът са съобразени с техните възможности. При лоши метеорологични условия Фондацията си запазва правото на промяна.

Цената за участие е 15 лв. и включва: - Обяд; - Материали и обучение; - Застраховка.

- Необходима екипировка: раница, удобни обувки, две тениски, яке, дълъг панталон, полар или суичър, слънцезащита, шапка, вода, храна, джобни пари.

Капацитет: 15 участници. Краен срок за записване: 15.03.

Записване: https://forms.gle/io7QKU4MaZifDnT47

Споделете това събитие