сб, 15.05 | Plana

Пролетно почистване: Плана планина

След успешното почистване в Люлин планина те каним и на пролетно почистване в Плана планина! Записване: https://forms.gle/hbvsjbqpsjJkPFTK8
Регистрацията е затворена
Пролетно почистване: Плана планина

Час и място

15 май, 09:30 ч. – 17:30 ч. Гринуич+3
Plana, Plana, Bulgaria

За събитието

След успешното почистване в Люлин планина те каним и на пролетно почистване в Плана планина! 

Нашата мисия ще бъде за един ден да направим преход в планината, в края на който всеки от нас да събере поне едно чувалче с боклук, което да отнесе от планината. Ще си направим приятна разходка сред гората, ще изкачим най-високия връх на Плана - връх Манастирище, ще си направим пикник на някоя поляна, ще открием повече за света на гъбите, ще минем покрай минералните извори на Железница и ще помогнем за поддържането на планините ни чисти и красиви! 

  • Кой? Деца, ученици, а дори и възрастни 
  • Къде? Плана планина
  • Кога? Събота, 15 май
  • Начало: 9:30, метростанция Г.М. Димитров
  • Колко? Събитието е напълно безплатно за всички доброволци и планинари, които ще ни помогнат в мисията да направим планината по-чисто място. При желание всеки може да направи дарение на сметката на фондацията или на място. Ние сме ви предвидили планински водач, туристическа застраховка и сладка изненада.

Записване: https://forms.gle/hbvsjbqpsjJkPFTK8

Необходима екипировка: раница, удобни обувки, две тениски, яке, дълъг панталон, полар или суичър, слънцезащита, шапка, вода, храна, джобни пари. Програмата е подходяща за деца и ученици, а преходът и теренът са съобразени с техните възможности. 

При лоши метеорологични условия Фондацията си запазва правото на промяна.

Споделете това събитие