сб, 17.04 | Lyulin Mountain, 2348, Bulgaria

Пролетно почистване на Люлин планина

Обичаш ли планината и природата? А искаш ли да я направиш едно още по-красиво място? 🏔 🌳Ела с нас на пролетно почистване в Люлин планина! Линк за записване - в описанието!
Билетите не се продават
Пролетно почистване на Люлин планина

Час и място

17 апр, 08:20 ч. – 19:00 ч. Гринуич+3
Lyulin Mountain, 2348, Bulgaria

За събитието

Запиши се за участие тук: https://forms.gle/3kZD9txysHeaARJN6

Обичаш ли планината и природата? А искаш ли да я направиш едно още по-красиво място? 

Ела с нас на пролетно почистване в Люлин планина! Нашата мисия ще бъде за един ден да направим преход в планината, в края на който всеки от нас да събере поне едно чувалче с боклук, което да отнесе от планината. Ще си направим приятна разходка сред гората, ще изкачим най-високия връх на Люлин - връх Дупевица, ще си направим пикник на хижа Бонсови поляни и ще помогнем за поддържането на планините ни чисти и красиви! Помислили сме и за игрите и изненадите по пътя.

- Кой? Деца, ученици, а дори и възрастни  - Къде? Люлин планина - Кога? Събота, 17 април Начало: 8:20, метростанция Вардар

Необходима екипировка: раница, удобни обувки, две тениски, яке, дълъг панталон, полар или суичър, слънцезащита, шапка, вода, храна, джобни пари.

 Програмата е подходяща за деца и ученици, а преходът и теренът са съобразени с техните възможности. При лоши метеорологични условия Фондацията си запазва правото на промяна.

Споделете това събитие