сб, 03.07 | Алекови скали

Отвъд вертикалните ограничения: Със Стената на ПлаМнина

Регистрацията е затворена
Отвъд вертикалните ограничения: Със Стената на ПлаМнина

Час и място

3 юли, 08:20 ч.
Алекови скали, Vitosha, 2346, Bulgaria

За събитието

Отвъд вертикалните ограничения: Със Стената на ПлаМнина

Този уикенд сме ви приготвили едно вълнуващо и нетрадиционно събитие, с което ще минем отвъд вертикалните ограничения! Заедно с приятелите ни от Стената ще организираме приключение за катерене на Алекови скали във Витоша. Ако искаш да се предизвикаш и да излезнеш извън зоната си на комфорт, ела с нас и се впусни по някой от вертикалните маршрути на скалите. Опитните обучители и катерачи от Стената ще ти осигурят необходимата екипировка и безопасност, с която да направиш първите си стъпки в катеренето! Ние от ПлаМнина сме ти замислили и няколко интересни работилници, творчески дейности и естествено - вкусен обяд! Не пропускай да се запишеш! ;)

Повече детайли за събитието:

🙋🏻‍♀️Кой? Деца и ученици

🏞 Къде? Алекови скали, Витоша

🗓 Кога? Събота, 3ти юли

⌛️Начало: 08:15, спирката на автобус 93 на Метростанция Витоша по посока Драгалевци

💰Колко? Събитието е напълно безплатно за всички плаМнинари. При желание всеки може да направи дарение на сметката на Фондацията или на място. Ние сме ви предвидили инструктори, специализирана екипировка, туристическа застраховка и обяд. Вие си предвидете пари за градски транспорт в двете посоки.

📝Запиши се за участие тук: https://forms.gle/LxdPhaEV8PwqTwn49

🎒Необходима екипировка: малка раница, удобни обувки, две тениски, яке, дълъг панталон, полар или суичър, слънцезащита, шапка, вода, храна, джобни пари.

Програмата е подходяща за деца и ученици, а дейностите са съобразени с техните възможности. При лоши метеорологични условия Фондацията си запазва правото на промяна.

Споделете това събитие